Hae/suomenkielinen Alltheweb
Hae/suomenkielinen Altavista
Hae/suomenkielinen Google
Hae/Hippo

Kaksi mielenkiintoista lisävaihtoehtoa!

Vaikka Google on toistaiseksi hakukoneista ylivertaisin, löytyy sille todella mainioita vaihtoehtoja. Niiden vuoksi joutuu tosin näkemään hieman vaivaa.

FreeFind tarjoaa sekä maksullisia että maksuttomia palveluita. Maksuttoman hakupalvelun saa käyttöönsä rekisteröimisen kautta. Kun vaadittaviin tietoihin syöttää oman kotisivunsa www-osoitteen ja sähköpostiosoitteensa, niin hetken kuluttua sähköpostina saapuu moninumeroinen salasana ja haun id-numero. Sen jälkeen syötetään salasana ns. kontrollikeskuksen (engl. control center) maksuttomaan palveluun.

Omat kotivut ovat miltei välittömästi indeksoituina verkkoon, Googlella tämä prosessi kestää parisen viikkoa. FreeFind kykenee hakemaan myös katkaistuja sanoja (esim. saks*). Päätteillä mässäilevän suomenkielisen tekstin haussa se on kullan arvoista. Google ei tajua sanojen katkaisemista.

FreeFindin haun voi kohdistaa sekä saitteihin että koko webiin. Ota palvelu käyttöösi klikkaamalla seuraavaa linkkiä:

FreeFind

Toinen ilmainen hakukone koostuu useammasta hakukoneesta. Ne hakevat simultaanisesti tietoa. Allaolevasta linkistä voit ladata tämän hakukoneen itsellesi. Muista katsoa laitteesi järjestelmävaatimukset, niin vältyt monelta harmilta:

WebFerretPalaa esittelysivulle!


Klikkaa

Sivun alkuun!